ΓΚΑΖΙ | ESCAPE ROOM ATHENS ESCAPEPOLIS

ESCAPE ROOM ATHENS COSMOS 05 01

COSMOS 05

Έτος 2338. Στο διαγαλαξιακό σκάφος COSMOS 05 ο κυβερνήτης Hurt και το πλήρωμα που έχει επιβιώσει, μετά από 24 χρόνια κρυογενετικού ύπνου , δίνουν μάχη ενάντια στον ERIK, τον Α.Ι.
υπερ-υπολογιστή συγκυβερνήτη, που είναι προγραμματισμένος να σαμποτάρει και να εξοντώσει την αποστολή προς τον πλανήτη Kepler-186f.
Είστε έτοιμοι να βοηθήσετε τον κυβερνήτη να απενεροποιήσει τον ERIK και να ολοκληρώσει την αποστολή
Μια μάχη με το χρόνο και το θάνατο. H Γη βασίζεται στη βοήθειά σας.

Book Now » View More »

ESCAPE ROOM ATHENS AVISSOS 01

AVISSOS

Ένας ισχυρός σεισμός με επίκεντρο το ρήγμα των Μαριάνων στον Ειρηνικό Ωκεανό γίνεται η αιτία να ξεκινήσει η επικοινωνία ανάμεσα σε άγνωστης ταυτότητας νοήμονα όντα από το βάθος της Αβύσσου, και το επιστημονικό προσωπικό του υποθαλάσσιου Ερευνητικού Κέντρου VITHOS.
Την ίδια στιγμή, ο έξω κόσμος αποκόπτεται επικοινωνιακά από την Ερευνητικό σταθμό. Αποφασίζεται η αποστολή ομάδας διάσωσης για τον απεγκλωβισμό των ερευνητών. Υπάρχει κανείς;…
Τί μεταφέρει το μήνυμα που έρχεται από το Χάος της Αβύσσου; Έχετε μόλις 60' καιρό να το ανακαλύψετε, πριν τον επόμενο ισχυρό σεισμό και τις καταστροφικές του συνέπειες.

Book Now » View More »

ESCAPE ROOM ATHENS ROSWELL 01

ROSWELL

Πόσο ευσταθούν τα λεγόμενα της εξαφανισμένης νοσοκόμας Mary Penning που ισχυρίζεται πως, στις 5 Ιουλίου 1947, συμμετείχε στη νεκροτομή ενός εξωγήινου ανθρωποειδούς, η οποία έλαβε χώρα στο νοσοκομείο του Roswell;
Πόσο εύκολο είναι ν' αποδείξουμε ακόμα και την ύπαρξή της όταν, οι συνάδελφοί της ισχυρίζονται πως ποτέ δεν υπήρξε νοσηλεύτρια με αυτό το όνομα στο ίδιο νοσοκομείο;
Ρίξτε φως στο Εξωγήινο Αίνιγμα. Ζουν ανάμεσά μας…;

Book Now » View More »

ESCAPE ROOM ATHENS TYRANNY 01

TYRANNY

Ο διάσημος συγγραφέας Steven Moore βαριά τραυματισμένος και ανίκανος να περπατήσει , έχει απαχθεί και βασανιστεί σωματικά και ψυχολογικά από την παρανοϊκή θαυμάστριά του Anny Thomas.
Το σπίτι-φυλακή είναι απομονωμένο στο βουνό Big Horn. Κανείς δεν μπορεί ν' ακούσει τις κραυγές του. Σήμερα, η δαιμόνια Αnny είναι έξω για προμήθειες. Σύντομα όμως θα επιστρέψει. Υπάρχει τρόπος διαφυγής για τον συγγραφέα; Θα προλάβεις να τον βοηθήσεις να αποδράσει; Θα πάρει τέλος αυτή η Τυραννία ; Έχεις 60'.

Book Now » View More »